Dieter Verspeelt

Dieter Verspeelt werd geboren op 11 december 1980 in Eeklo.  Sinds zijn kindertijd was hij reeds geïnteresseerd in kunst, wat zich voornamelijk toonde in talloze tekeningen.  De meeste van zijn klasgenoten tekenden maar wat, omdat dit een verplicht schoolvak was, maar Dieter vond het echter zeer leuk, en begon ook in zijn vrije tijd veel tekeningen te maken.  Later zou deze passie zich vertalen naar de eerste schilderijen.

Hij is altijd gefascineerd geweest door schoonheid en kunst.  Kunst en esthetiek zijn overal aanwezig.  Denk maar aan alledaagse zaken.  Waarom kocht je juist dit merk?  Waarom is jouw auto rood?  Waarom hebben we drie verschillende kleuren gekozen voor de woonkamer?  Waarom bieden meubelwinkels 1000 verschillende stoelen aan, het is toch maar om op te zitten?...

Deze fascinatie leidde tot het volgen van tal van creatieve cursussen en workshops, zoals kleur- en stijlconsulent, fotografie, meubelrenovatie, bloemschikken en make up, om er maar enkele te noemen.  Van zodra het creatief is, komt het in aanmerking.

De schilderijen zijn abstract.  Ze zijn decoratief maar ze trachten ook uw emoties te vatten.  Naast het decoreren van uw muren, vertellen ze ook veel over de artiest en de koper.  Dieter verkiest zijn visie en kunst te delen met mensen die het verhaal achter het werk begrijpen en appreciëren.  Sommige schilderijen hebben een eerder grappige of zelfs soms sarcastische ondertoon, wat zichtbaar wordt in de naam van het schilderij of het verhaal erachter.

http://www.rt-factory.com

Summer Expo RT Factory

Totaalbeleving in Wondelgem

expo | Wondelgem | 24 juni 2018
Op zondag 24 juni en zondag 1 juli kan je bij RT Factory (the factory of artifacts) terecht om onze nieuwe kunstwerken (moderne, abstracte kunst), te komen ontdekken, samen met heel wat leuke bloemdecoraties van Bloemstukje.be. Je kan er ook proeven van onze exclusieve, toch toegankelijke wijnen. Het geheel wordt gepresenteerd in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje. Iedereen welkom!

door Dieter Verspeelt

Lente 2018

Tentoonstelling Dieter Verspeelt

expo | Wondelgem | 15 april 2018
Op zondag 15 april, kan je bij RT Factory terecht voor een boeiende lentetentoonstelling in een gezellige sfeer. Met een hapje en een drankje in de hand, ontdek je onze nieuwste werken op gebied van abstracte schilderkunst, maar ook de vele mogelijkheden om de perfecte art print voor jouw interieur te vinden. Je maakt er ook kennis met de mooiste bloemstukken van Bloemstukje.be.

door Dieter Verspeelt

Close To You

Troubled Skies

Let's Get Together

Into The Night

Completion

The Rebel

Sun Billow