Kristel Jacobs

Hier maakt u kennis met ‘mijn wereld’ ; melancholisch, ingetogen en verstild.
Mijn handgemaakte fantasy figuren zijn statig en een beetje statisch, op het eerste gezicht realistisch maar toch ook een beetje surrealistisch en mysterieus, en weerspiegelen een zekere hang naar vervlogen tijden. Hun uitgepuurde gelaatstrekken geven hen bijna iets religieus.
Mijn figuratieve schilderijen in olieverf zijn sereen, maar ook een beetje broeierig, feeëriek en dromerig maar onderhuids ook een beetje bevreemdend en dramatisch.  Sommige figuren lijken op het eerste gezicht kinderlijk en onbevangen, maar stralen toch een zekere volwassen sensualiteit uit.  Deze dualiteit (lieflijk/donker) zie je in bijna al mijn werken en zit ook in mezelf, mijn werk is dan ook zeer persoonlijk.

Als je vragen hebt over mijn beelden of schilderijen, of meer informatie wenst, mag je me altijd contacteren via mail info@kristeljacobs.be.

http://www.kristeljacobs.be

Bitter-Zoet

expo | Brasschaat | van 22 tot 23 oktober 2016
Intense portretten, intrigerende landschappen en suggestieve zeegezichten in olieverf. De werken zijn sprookjesachtig maar ook een beetje beklemmend, sereen en ingetogen maar toch altijd met een zekere ingehouden spanning. Deze dualiteit maakt de schilderijen zo intrigerend.

door Kristel Jacobs

All Creatures II

All Creatures I

Amazing Grace

Holland

Paris

Siblings

Still Waters

La Marquise

Return to Innocence

Avalon the Queen

Avalon the Gate

Avalon the Forest