Concertdiner met Kim Versteynen en Tim Finoulst

Concertdiner met Kim Versteynen en Tim Finoulst op zaterdag 21 maart om 19u

U kan van dit prachtig duo komen genieten in combinatie met culinaire verwennerij onder de vorm van een driegangenmenu: voorgerecht, hoofdschotel, concert op de theaterzolder en dessert als afluiter. 
Dit alles voor slechts € 30.

Duo Kim Versteynen & Tim Finoulst
Het duo Kim Versteynen en Tim Finoulst is een samenwerking van twee gevoelige
muzikanten op de meest transparante manier: zang en gitaar. Anders dan een traditioneel duo, breken zij uit het keurslijf van solist en begeleider en werken ze met veel interactie en improvisatie naar elkaar toe. Pure muziek met erg veel creativiteit. Op 21 juli 2013 wonnen zij het Concours Des Jeunes Talents op de Leffe Jazz Nights: de jury prees de durf van het project, de kwaliteit van de muzikanten, hun soberheid en intimiteit, de manier waarop ze popsongs in de jazztraditie inschrijven en hun podiumprésence. Ze werken momenteel aan een eerste album.

Kim Versteynen, zang
www.kimversteynen.com
Kim Versteynen (1984) heeft twee Masterdiploma's op haar naam: kunstwetenschappen van de universiteit van Gent en jazzzang van het conservatorium van Maastricht. Ze volgde lessen en masterclasses bij Dianne Reeves, Sheila Jordan, Norma Winstone, David Linx, Jef Neve, John Abercrombie etc.In haar prille carrière stond Kim reeds op het podium met o.a.: Sabine Kühlich, Beverly Daley, Frank Giebels, Tony Gyselinck, Carlo Nardozza, Jan Muës, Jean-Paul Estiévenart, Andy Declerck, Rony Verbiest, Alano Gruarin, Henk de Laat, Roderik Povel, Daniël Daemen, Peter Hermesdorf, Werner Lauscher, Arnout Gerritse.

Tim Finoulst, gitaar
www.timfinoulst.com
Tim Finoulst (1986) studeerde in 2010 af met grootste onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Hendrik Braeckman en Martijn van Iterson. Hij volgde masterclasses bij o.a. Peter Hertmans, Hans Van Oost, Fabien Degryse, Serge Lazarevitch, Jonathan Kreisberg, Hilmar Jensson, Nelson Veras, Philip Catherine, Wayne Krantz, Ari Hoenig, Charlie Haden, Anders Jormin…
Tim werkt vaak samen met Nicolas Thys, Tutu Pouane, Carlo Nardozza, Daniël Daemen, Roderik Povel, Werner Lauscher…

Inschrijven via info@aksi.be

tel. 012/21.42.84

digitale beeldvorming


Hieronder kan je commentaar geven op het werk: 
(Je tekst zal hieronder verschijnen, na het inloggen bij een van de sociale media of Disqus)

comments powered by Disqus

Connie Kempeneers

Concertdiner met Kim Versteynen en Tim Finoulst