Open call: curatoren voor MAART Kunstroute

deadline: 1 oktober 2019
Van 27 tot 29 maart 2020 vindt de achtste editie plaats van MAART Kunstroute in Waregem. Voor de editie 2020 zijn CC De Schakel en Zaal 29 (Kunstacademie) elk op zoek naar een curator (of curatoren-collectieven) die een tentoonstelling samenstellen. Ook kunstenaars die zichzelf cureren kunnen deelnemen.

Het druk bezochte kunstparcours verbindt zes locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van fel gesmaakte hedendaagse kunstexpo’s en performances.

Verde-Art Gallery zoekt een kunstenaar die zijn werk exposeert, als deel van een groepstentoonstelling. Met deze oproep beoogt MAART het professionele kunstenveld. Alle media komen in aanmerking.

Expo’s die interactie met het publiek aangaan of die interactie/participatie uitlokken genieten de voorkeur bij de beoordeling van de portfolio’s. 

Per locatie is er een budget voorzien voor productie en honorarium. De voorziene ondersteuning varieert al naargelang de locatie. Een plaatsbezoek is verplicht. Een detail hiervan is terug te vinden op de infofiche van elke locatie.

www.waregem.be/maart