Hier vind je informatie over wedstrijden voor beeldende kunstenaars, die -al dan niet in samenwerking met Kunstwerkt- worden georganiseerd.

Wil je een wedstrijd aankondigen? Mail de aankondiging (eventueel met wedstrijdreglement, inschrijvingsformulier en afbeeldingen) naar Ward
 

Kunst in de stad Roeselare

deadline: 30 juni 2018

De eerste editie van Kunst in de stad Roeselare is een kunst wandeling/tentoonstelling met werken op openbaar domein en privé plaatsen. Ben je een beeldende monumentale kunstenaar, waag je kans en misschien maakt jouw werk deel uit van dit evenement.

 

KUNST 2060

deadline: 30 juni 2018
De Winkelhaak zoekt kunstenaars om samen een project te lanceren dat de problemen van de buurt '2060' in kaart brengt op een manier dat het aanzet tot verandering.

Wellen zoekt kunstenaar voor werk op rotonde

deadline: 27 juli 2018
Gemeente Wellen zoekt een kunstenaar voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een kunstwerk op de rotonde langs de vernieuwde gewestweg N777

Met OPEN blik

deadline: 15 augustus 2018

FedOS organiseert samen met Vriendenkring Kunst Houtland en Kunstkring Lamme Goedzak de kunstwedstrijd ‘Met OPEN blik’, rond het ‘vrede’.

Illustratoren gezocht voor Bruegel

deadline: 7 september 2018

Heb je een passie voor illustreren?  Ben je fan van Bruegel zijn werk? De Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei zoekt vier illustratoren die in 2019 samen met Carll Cneut live willen tekenen op Bruegel-reproducties.

Prijs van Buggenhout / Kunstprijs Pieter Vanneste

deadline: 2 oktober 2018

De Prijs van Buggenhout - Kunstprijs Pieter Vanneste wordt dit jaar voorbehouden aan grafiek en tekenen.

Kunstwedstrijd Abstracte schilderkunst

deadline: 27 november 2018
De cultuurraad van Heist-op-den-Berg en Cultuurcentrum Zwaneberg organiseren een kunstwedstrijd met als discipline ‘Abstracte schilderkunst’.