Hier vind je informatie over wedstrijden voor beeldende kunstenaars, die -al dan niet in samenwerking met Kunstwerkt- worden georganiseerd.

Wil je een wedstrijd aankondigen? Mail de aankondiging (eventueel met wedstrijdreglement, inschrijvingsformulier en afbeeldingen) naar Ward
 

Tekenwedstrijd voor kinderen

deadline: 31 oktober 2018
De Vlaamse Olympiade Vereniging en Francolympiades organiseren een tekenwedstrijd voor kinderen van het lager en secundair onderwijs. De wedstrijd heeft als titel 'Kunst van het samenleven' en spoort kinderen aan om na te denken over een maatschappelijk thema. Dit jaar vragen wij om te tekenen rond het onderwerp 'Vrijheid'.

Kunstwedstrijd Abstracte schilderkunst

deadline: 27 november 2018
De cultuurraad van Heist-op-den-Berg en Cultuurcentrum Zwaneberg organiseren een kunstwedstrijd met als discipline ‘Abstracte schilderkunst’.

50e Ronse Drawing Prize

deadline: 2 december 2018

Cultuurcentrum De Ververij van de Stad Ronse organiseert de 50e editie van de Ronse Drawing Prize. De jury voor deze unieke wedstrijd bestaat uit bekende figuren uit het landschap van de hedendaagse beeldende kunst met Pjeroo Roobjee, Rinus Van De Velde, Philippe Van Cauteren en Mark Manders.

Prize. De jury voor deze unieke wedstrijd bestaat uit bekende figuren uit het landschap van de hedendaagse beeldende kunst met Pjeroo Roobjee, Rinus Van De Velde, Philippe Van Cauteren en Mark Manders.

Arts in Society Award

deadline: 3 december 2018

Heb jij een bijzondere belangstelling voor maatschappelijke uitdagingen? Ben je geprikkeld om deze artistiek te vertalen? Durf je het vertrouwde terrein verlaten om een participatief project op poten te zetten samen met mensen in een kwetsbare positie? Dan is de projectoproep van Arts in Society Award je op het lijf geschreven! 

Maak K

deadline: 15 april 2019
Kant in Vlaanderen vzw blikt vooruit naar Erfgoeddag op 28 april 2019 en daagt u uit: Maak K