Word jij onze videomedewerker?

Lees de vacature hieronder

We promoten onze projecten liefst met filmpjes en trailers. In de volgende jaren willen we nog meer inspirerende video’s maken - denk maar aan video’s over hoe je je werk kan promoten, kunstenaarsportretten of makers die vertellen over hun werkproces. Hiervoor zoeken we een collega! Vertaal jij onze werking en ons aanbod naar sprekend bewegend beeld?

Wat verwachten we van jou?

Je bent creatief en gepassioneerd door video.   
Je hebt ervaring in het maken van audiovisuele content in je vrije tijd en/of beroepsmatig.  Je hebt ervaring met en goede kennis van grafische en montageprogramma’s  Beeldende kunst boeit je.  
Je enthousiasme werkt aanstekelijk.  
Je spreekt en schrijft voldoende Nederlands (taalniveau B1) en Engels om deze functie uit te voeren. Tijdens een teamoverleg en in contact met partners en doelgroep is de voertaal Nederlands.  Meertaligheid is een troef.  

! Laat je niet afschrikken als je niet alle bovenstaande skills volledig onder de knie hebt. Er is zeker ruimte om je vaardigheden bij te schaven.   

Wie zoeken we?

We willen geen copy-pastes van onszelf. Het huidige team van Kunstwerkt is gedreven en enthousiast, maar het is ook een weinig divers team. We geloven er sterk in dat er intern meer diversiteit nodig is om Kunstwerkt verder te laten groeien als boeiende, inclusieve organisatie die een breed publiek bereikt. We zoeken dan ook gericht naar een nieuwe collega uit ondervertegenwoordigde groepen, en niet via de platgetreden, vaste kanalen.  

Painting Nights (c) Evenbeeld

Wat bieden we jou?

  • Een interessante en gevarieerde job binnen een enthousiast team en een dynamische organisatie. 
  • Veel ruimte voor initiatief.  
  • Combinatie thuiswerk en telewerk  
  • Een 4/5 contract van onbepaalde duur met mogelijke uitbreiding naar een 5/5 contract  
  • Verloning volgens de barema’s van PC 329. Extralegale voordelen (maaltijdcheques).   
  • Je kan opleidingen en vormingen volgen die te maken hebben met je functie en verantwoordelijkheden.  
  • Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.  
  • Een fijne werklocatie hartje Gent (Nederpolder 2 9000 Gent)   

Zin in deze job? 

Vertel ons waarom en stel jezelf voor in een tekstje of - nog beter - via een video of vlog. Bezorg ons ook enkele (links naar) video’s die je maakte en waar je trots op bent. Contacteer ons via luk@kunstwerkt.be, en we beantwoorden je sollicitatie zo snel mogelijk. 
Heb je vragen over de vacature? Luk beantwoordt graag je vraag op 09 235 22 75 (weekdagen).