Gezocht
Andere

Ben jij een innovatieve videomapper die graag deel uitmaakt van een creatief collectief? Kalakula, een opkomende artistieke cluster die zich richt op multidisciplinaire kunst en design, zoekt een getalenteerde videomapping artist om ons team te versterken.

Over Kalakula:
Kalakula brengt kunstenaars, ontwerpers en creatievelingen samen met een gedeelde liefde voor innovatie en grensverleggende expressie. Onze projecten variëren van interactieve installaties tot digitale kunst en kunst in opdracht.

Wat we zoeken:
Als videomapper zul je bijdragen aan het creëren van meeslepende visuele ervaringen door projecties te ontwerpen die harmoniëren met architecturale structuren en ruimtes. Jouw artistieke visie en technische vaardigheden zullen een essentiële rol spelen bij het tot leven brengen van onze artistieke concepten.

Interesse?
Maak een videomapping van maximaal 1 minuut die de kosmische dimensies van het universum verkent. Laat je inspireren door de mysterieuze schoonheid en eindeloze mogelijkheden van het heelal, geïnterpreteerd vanuit de unieke energie van jouw sterrenbeeld.
Je mag jouw creatie doorsturen naar info@kalakula.org en je hoort vast en zeker terug van ons.

Veel liefs,
kalakula

Contact

E-mail (zichtbaar bij het zoekertje)
info@kalakula.org