Atelier Bram Kinsbergen © Evenbeeld

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Nu bij Kunstwerkt

Benieuwd naar wat je nu kan doen? Je kan nog een plek innemen in een van de workshops van vormingsreeks Parcours. Of je vraag aan ons stellen tijdens een online gesprek. En kijk je ook al uit naar Atelier in beeld in mei?

  Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Ontdek hier onze vormingen, sluit een expoverzekering af of koop een sokkel.

  Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

  Inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

  Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

  Recente berichten

  Alle
  Bevat taxonomieterm

  Sokkels

  Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

  Verzekering

  Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.

  Kunstletters #020 neemt je mee op pad door de fascinerende en veelzijdige wereld die beeldende kunst is: van een niet mis te verstane oproep als opener tot het geschift kleurrijk zelfportret als slot en alle fascinerende verhalen er tussenin.

  Koop tussen 1 en 11 december een cadeau-abonnement, dan bezorgen we je een eerste nummer in een feestelijke verpakking.