Kunst in beweging: teken tijdens Dansstorm. Foto: Sahar Khosravi.

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

HUP

deadline: 12 augustus
Gloednieuwe open call voor beeldend kunstenaars. Stuur ons jouw plan, en word een jaar lang ondergedompeld in een traject vol coaching, advies op maat en workshops.
19.07.2024 - 25.08.2024
Expo vol tweedimensionale huisdieren

Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Of ben je op zoek naar een sokkel of voordelige verzekering? Klik hier!

Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

Recente berichten
Alle
Bevat taxonomieterm

In dit zomernummer van Kunstletters kijken we naar de lucht. Hoe betrekken kunstenaars lucht in hun werk? Hoe laten ze de buitenomgeving hun creatief proces bepalen? Gaan ze met luchtige materialen aan de slag gaan?

Sokkels

Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

Met 'Pet Shop' krijg je de kans om tentoon te stellen in een in het Oud Huis van Kunsthal Gent. Van gevederde vrienden tot pluizige viervoeters, van schilderijen over etsen en textiel: alle tweedimensionale huisdieren worden opgenomen in deze zomerexpo.

We sluiten elk nummer van Kunstletters af met een zelfportret, een beeld van hoe een kunstenaar zichzelf aan de buitenwereld voorstelt. Deze keer: Larissa Viane.

Verzekering

Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.

Kunstenaars spelen, ze vertoeven graag tegelijkertijd in de gewone wereld en een zelfgemaakte speelwereld. In dit nummer van Kunstletters zetten we kunstenaars in de kijker voor wie spelen een onmisbaar element vormt in hun manier van werken.