Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan open calls of workshops. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Nu bij Kunstwerkt

Benieuwd naar wat je op dit moment kan doen? We zijn volop bezig met A paper / a day (teken je mee?), en de voorbereidingen van Atelier in beeld en Painting Nights.

  Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Ontdek hier onze vormingen, sluit een expoverzekering af of koop een sokkel.

  Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

  Inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

  Inspiratie voor organisatoren of cultuurmedewerkers. Hoe kan jij beeldend kunstenaars in jouw stad of gemeente beter ondersteunen?

  Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

  Alle
  Bevat taxonomieterm

  In oktober richten we met Kunstwerkt de spots volop op tekenkunst. Dit jaar vindt een nieuwe editie van de geweldige uitdaging ‘A paper / a day’ plaats. Een mooie aanleiding om in deze Kunstletters de vele boeiende kanten van tekenen te belichten.

  Sokkels

  Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

  Kunstletters #018 stuurt je met 52 bladzijden vol inspiratie de zomer in. Verwacht je aan boeiende gesprekken, tips om met een frisse blik naar je werk te kijken en véél nieuw beeldend werk.

  Verzekering

  Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.