Atelier Bram Kinsbergen © Evenbeeld

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Nu bij Kunstwerkt

Benieuwd naar wat je op dit moment kan doen? Schrijf je in voor een workshop of sessie. Koop je ticket voor een uitzonderlijk schildersatelier voor één avond. Of tel mee af tot de inschrijvingen voor Atelier in beeld openen!

  Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Ontdek hier onze vormingen, sluit een expoverzekering af of koop een sokkel.

  Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

  Inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

  Inspiratie voor organisatoren of cultuurmedewerkers. Hoe kan jij beeldend kunstenaars in jouw stad of gemeente beter ondersteunen?

  Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

  Recente berichten

  Alle
  Bevat taxonomieterm

  Koop tussen 1 en 11 december een cadeau-abonnement, dan bezorgen we je een eerste nummer in een feestelijke verpakking.

  Sokkels

  Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

  In oktober richten we met Kunstwerkt de spots volop op tekenkunst. Dit jaar vindt een nieuwe editie van de geweldige uitdaging ‘A paper / a day’ plaats. Een mooie aanleiding om in deze Kunstletters de vele boeiende kanten van tekenen te belichten.

  Verzekering

  Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.