Kunst in beweging: teken tijdens Dansstorm. Foto: Sahar Khosravi.

Voor iedereen die beeldende kunst maakt.

Kunstwerkt bezorgt je inspiratie voor het maken van je werk. Ontdek onze projecten, neem deel aan workshops en open calls. Of haal tips uit artikels en verhalen.

Duik in een schat aan informatie en inspiratie: van tips voor tonen of promoten van je werk tot zakelijk advies. Of ben je op zoek naar een sokkel of voordelige verzekering? Klik hier!

Toon je eigen werk, ontdek de nieuwe open calls of zoek gericht kunstenaars op ons online platform. Meer dan dertigduizend werken – staat dat van jou er al tussen?

Een inspirerend magazine vol ateliergesprekken, sprekende beelden en de beste tips om in je atelier aan de slag te gaan of kunst te ontdekken.

Vind de perfecte atelierruimte of dat materiaal waar je al lang naar zocht. Speur door de zoekertjes, of plaats er zelf eentje.

Recente berichten

Alle
Bevat taxonomieterm

Met de open call Draad zochten Kunstwerkt en Texture beeldend kunstenaars die textiel gebruiken in hun werk. We vroegen de drie juryleden, Han Decorte, Indre Svirplyte en Benjamin Navet naar één werk dat hen was opgevallen tijdens de selectie.

Wilfried Pulinckx ontwierp voor de cover van Kunstletters #024 een bijzonder beeld waarmee hij zijn fascinatie voor de veranderende aard van kleuren en licht toont.

We sluiten elk nummer van Kunstletters af met een zelfportret, een beeld van hoe een kunstenaar zichzelf aan de buitenwereld voorstelt. Deze keer: Lore Van Houte.

Sokkels

Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

Van het bijzonder coverbeeld tot het mooie zelfportret in cyanotopie: dit winternummer van Kunstletters draait helemaal rond kleur en al het bijzonders dat kunstenaars ermee aanvangen.

Verzekering

Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.