Wil je als organisator de perfecte kunstenaars vinden voor je expo? Op Beeld brengen we jullie met elkaar in contact.

De meeste beeldend kunstenaars willen hun werk tonen. Het zorgt ervoor dat een groter publiek hun werk kan zien, het verruimt hun netwerk en zorgt voor interactie en uitdaging. Online werk delen geldt als een mooi visitekaartje, maar ook live toonkansen openen vaak deuren.

Organiseer je een tentoonstelling? Wil je een tijdelijke lege ruimte beeldend invullen? Zoek je een geschikt beeld voor een affiche? Of ben je nog op zoek naar die ene kunstenaar om je project te versterken? Geef een kunstenaar een (toon)kans. Hoewel het gemakkelijk is om te putten uit gekende namen, is het des te waardevoller om (voor jou) onbekende, nieuwe kunstenaars een kans te geven. Ga gericht op zoek naar een kunstenaar of schrijf een oproep uit waarmee je veel kunstenaars bereikt. Welke weg je ook kiest: het online platform Beeld is de juiste plek om te zoeken.

© Telma Lannoo
Video

Jouw open call zetten we graag in de verf op Beeld. Twijfel je over de juiste aanpak? Je vindt er een handleiding om tot de perfecte open call te komen, met handige tips en tricks. Hopelijk zet het jou op weg naar de geknipte open call en vind je de juiste match met een kunstenaar in je buurt.


Benieuwd naar de beeldend kunstenaars voor jouw volgende toonkans?
Je vindt ze hier op Beeld.