© Hou't Hart
20.04.2024

Als je een kader of eenvoudig presentatieobject op maat laat maken, valt dat vaak duur uit. Deze workshop biedt je de kans om zélf aan de slag te gaan. In deze sessie maak je een eenvoudige kader of object om een van je eigen werken in/op te presenteren.

Volzet - schrijf je in op de wachtlijst

Maak je beeldend werk, dan vraag je je wellicht af hoe je dit best kan presenteren. Een kader of eenvoudig presentatieobject op maat is dan vaak een grote meerwaarde. Maar als je dit laat maken, valt dat vaak duur uit. Deze workshop biedt je de kans om zélf aan de slag te gaan: een dag lang leer je zelf een eenvoudige kader of object maken om een van je eigen werken in/op te presenteren. We zijn hiervoor te gast in het inspirerende maakatelier van De Blikfabriek in Hoboken, waar we werken met het (recuperatie)materiaal dat ter plaatse aanwezig is.

We vragen voor deze workshop een beetje voorbereiding. Denk op voorhand na over wat je juist wil maken voor een bepaald werk. Een week voor de workshop stuur je jouw idee door, samen met een afbeelding van het werk waarvoor je dit wil maken. Meer info volgt na inschrijving.
Je hebt voor deze workshopdag geen voorkennis nodig. Deze workshopdag kan een opstapje zijn om in de toekomst je kaders of presentatiemateriaal zelf te maken, al dan niet met materiaal op maat (hout, glas) van de bouwmarkt.

Het weekend van 20 en 21 april staat volledig in het teken van hoe je beeldend werk kan tonen. Naast deze workshop is er op zondag ook een workshop rond de scenografie van een tentoonstelling. Je kan voor beide dagen apart inschrijven, of je het hele weekend onderdompelen in dit boeiende thema.

© Hou't Hart

Praktisch

 • Wanneer
  Zaterdag 20 april van 10u tot 16u
 • Waar
  Maakfabriek (Blikfabriek). Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen (Hoboken).
 • Prijs
  40 euro (reductietarief) / 50 euro (standaardtarief) / 60 euro (steuntarief)
  Materiaal inbegrepen
  Voor deze activiteit geldt een 'pay what you can' principe. We bieden drie prijzen aan, je kiest zelf of je een standaardprijs betaalt, of een lager of hoger tarief
  Volzet - schrijf je in op de wachtlijst
 • Begeleiding: Hou't Hart
 • In kleine groep (max 10 personen)