Bevat taxonomieterm

Met 'Pet Shop' krijg je de kans om tentoon te stellen in een thematisch zomersalon in het Oud Huis. Van gevederde vrienden, tot pluizige viervoeters, van schilderijen over etsen en textiel: alle tweedimensionale huisdieren worden opgenomen in deze expo.

We sluiten elk nummer van Kunstletters af met een zelfportret, een beeld van hoe een kunstenaar zichzelf aan de buitenwereld voorstelt. Deze keer: Larissa Viane.

Sokkels

Expo in het vooruitzicht? Wij hebben de ideale sokkels voor je: uit karton, stevig en toch licht.

Kunstenaars spelen, ze vertoeven graag tegelijkertijd in de gewone wereld en een zelfgemaakte speelwereld. In dit nummer van Kunstletters zetten we kunstenaars in de kijker voor wie spelen een onmisbaar element vormt in hun manier van werken.

Verzekering

Laat je expo én het transport van je werk aan een voordelig tarief verzekeren via Kunstwerkt.

Met de open call Draad zochten Kunstwerkt en Texture beeldend kunstenaars die textiel gebruiken in hun werk. We vroegen de drie juryleden, Han Decorte, Indre Svirplyte en Benjamin Navet naar één werk dat hen was opgevallen tijdens de selectie.

Wilfried Pulinckx ontwierp voor de cover van Kunstletters #024 een bijzonder beeld waarmee hij zijn fascinatie voor de veranderende aard van kleuren en licht toont.

We sluiten elk nummer van Kunstletters af met een zelfportret, een beeld van hoe een kunstenaar zichzelf aan de buitenwereld voorstelt. Deze keer: Lore Van Houte.

Van het bijzonder coverbeeld tot het mooie zelfportret in cyanotopie: dit winternummer van Kunstletters draait helemaal rond kleur en al het bijzonders dat kunstenaars ermee aanvangen.