Koop tussen 1 en 11 december een cadeau-abonnement, dan bezorgen we je een eerste nummer in een feestelijke verpakking.

Deze editie van Kunstletters baadt in zomerse sferen. In dit themanummer loopt 'buiten' als een rode draad door beelden en verhalen.

Kunstletters #020 neemt je mee op pad door de fascinerende en veelzijdige wereld die beeldende kunst is: van een niet mis te verstane oproep als opener tot het geschift kleurrijk zelfportret als slot en alle fascinerende verhalen er tussenin.

Kunstletters #018 stuurt je met 52 bladzijden vol inspiratie de zomer in. Verwacht je aan boeiende gesprekken, tips om met een frisse blik naar je werk te kijken en véél nieuw beeldend werk.

In oktober richten we met Kunstwerkt de spots volop op tekenkunst. Dit jaar vindt een nieuwe editie van de geweldige uitdaging ‘A paper / a day’ plaats. Een mooie aanleiding om in deze Kunstletters de vele boeiende kanten van tekenen te belichten.

Dit najaar zoeken Kunstwerkt en het textielmuseum Texture met het project 'Draad' de verhalen, herinneringen of tradities die in jouw beeldend werk zijn verweven. Draad is meteen ook het thema van dit nummer van Kunstletters. Ontdek kunst waar draad de ho

Voor dit nummer lieten we ons inspireren door Atelier in beeld, het grote open atelierweekend op 6 en 7 mei, waarop meer dan 2000 kunstenaars de deuren openen.

Van het bijzonder coverbeeld tot het mooie zelfportret in cyanotopie: dit winternummer van Kunstletters draait helemaal rond kleur en al het bijzonders dat kunstenaars ermee aanvangen.