Oktober staat bij Kunstwerkt weer in het teken van A paper / a day. Ook tijdens deze vierde editie vliegt de tekeninspiratie 31 dagen lang in het rond. Maar wat nieuw is: die inspiratie zoeken we dit jaar bij jullie! We zijn zo benieuwd naar welke opdracht, techniek of materiaal jou inspiratie geeft.

Hoe zet jij anderen aan het tekenen?
Deel het met ons via dit formulier

Je opdracht kan heel kort en eenvoudig zijn, of net met een lang stappenplan. Het kan een idee zijn voor iedereen die een potlood wil vastnemen, maar evengoed deel je inspiratie voor gevorderde tekenaars. En of je nu potlood kiest, inkt of acrylverf: dat kan allemaal.

De eerste 100 tekenaars die ons vóór 18 juni een bruikbare opdrachten delen, ontvangen in september een gratis schetsboekje. Op de website én op onze Instagrampagina delen we in oktober een interessante mix van alle ontvangen opdrachten, die tekenaars heel de maand kunnen inspireren. Als we die van jou daarin opnemen, vermelden we uiteraard je naam (of organisatie) hierbij.


Pssst... Doorblader onze Instagrampagina of inspiratiepagina de vorige edities, waar er al heel wat tekeninspiratie te vinden is. Enkel nieuwe opdrachten die tijdens een vorige editie nog niet aan bod kwamen, kunnen een schetsboekje winnen.

Heb je vragen? Neem dan zeker contact op met zoe@kunstwerkt.be